Mar 25, 2005, 10:37 PM

Лудница № 11 

  Poetry
768 0 4
 

Нямам време за раздяла

и за срещи нямам време,

и така ще си остана

с тебе.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??