Jul 14, 2008, 8:46 AM

Лудо ме изсънувай!... 

  Poetry » Love
762 0 22
              Лудо ме изсънувай!...

Красавици знойни - от лъскави страници,
от реклами, от тротоари,
красавици - пазени и непазени,
самотно продават се - на някоя гара...

И блудници - тръгнали да ги отпиват -
мъжете ни - същите, които жадуваме...
на пристана - стария - те тъжно заспиват...
сънувайки с блудници, че вече танцуват!...

А страстница пъстра, не знаеш ли, скъпи,
че в мъжките сънища тихо танцувам...
от цигански пазви - страст си напълних!...
А ти лудо ме изсънувай!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??