Aug 20, 2008, 11:51 PM

Лудост е да си мисля, че ме обичаш! 

  Poetry
1153 0 1

Не си осъден да ме обичаш,

ти решаваш сам дали да ме прегръщаш.

Не мога да те накарам да ме целуваш,

ако не искаш няма да ме имаш.

Но аз усещам, че в сърцето ти има част за мен,

но аз усещам, че искаш да си всичко за мен.

 

Лудост е да мисля, че ме обичаш,

лудост е да те искам и да ти се вричам,

лудост е да мисля, че си всичко за мен,

лудост е да си въобразявам, че не мога да живея без теб.

 

Колко лесно ме забравяш, колко лъжи изричаш

и пак твърдиш, че ме обичаш.

Страхувам се от реалността,

страхувам се да зная, че в теб я няма любовта.

Криеше, че не ме обичаш,

а сега отричаш, че не ме искаш.

След като ме загуби, осъзна,

че не бе грешка, че в мен се влюби.

© Албена Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??