Jun 10, 2022, 7:02 AM

...Лунен отлив 

  Poetry » Other
282 2 1

В ювелирната

сянка на здрача нощта

приижда тихо.

       Шлифова звезди...

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??