Такава нощ не се забравя.
Такава нощ се помни дълго.
Връхлита и изпепелява
луните, чакащи да съмне.
И те заспиват изморени-
луните, чакащи да съмне.
А ти... очакваш само мене-
да засияя страстно в тъмното.
Луните, чакащи да съмне,
потъват в тих, спокоен сън.
А аз съм мит. И ти се сбъдвам.
А аз съм грешка. Лудост съм.
А аз съм миг. И ще си тръгна
внезапно-както съм дошла.
Ще си отида, щом се съмне-
нали съм твоята луна...
© Христина Маджарова All rights reserved.
дори и да е кратка като сън...
Щом е съдба ще се явява често
след полунощ до като се разсъмне...
Поздравления и от мен!Страхотно пишеш!