Apr 24, 2014, 11:21 AM

Лунна светлина-сияние 

  Poetry » Love
540 0 0

Лунна светлина-сияние,
красив проблясък в тъмната нощ.

Любов несподелена-отчаяние,
в мрак обвива нечия душа.

© Аби All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??