Nov 20, 2008, 9:15 AM

Лунни перли ще ви събера 

  Poetry
864 0 15
 

За вас готова съм
живота си да разпилея
и пак за вас
да го събирам къс по къс.

За вас
звездите от небето ще обруля,
от морета
лунни перли ще ви събера.

И с Демона
другар ще стана,
от Бог с усмивка
ще изкупвам всеки майчин грях.

За вас и слънцето угаснало
с огнен дъх ще паля.
Сгрешите ли - кълбото земно
на обратно ще претърколя.

За вас, безценни мои,
две изгрели слънчица...
За вас е моята усмивка,
болка, радост и сълза!

На синовете ми Светослав и Петьо

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??