Jul 22, 2011, 9:15 AM

Лятна фиеста 

  Poetry » Other
523 0 0

Е. Зарева

Ще спукам всичките балони с две ръце,
а розите ще ги разкъсам на листета, 
ще викна с пълен глас от все сърце:
Обичам лятото и пак съм на диета!


Огнена71

Ще счупя всички чаши, като във таверна, 
на дансинга ще бъда първа аз, 
звездите в небесата ще завидят
и ще затанцуват лудо с нас.


Е. Зарева

Ще нацелувам нежно най-красивите мъже,
не... себе си - във друга аз ще се превърна, 
ще бъда луда, дива и различна, 
живота със усмивка ще прегърна.


Огнена71

Ще бъда дъждовната капка желана,
разхладила всичките страсти в нощта, 
ще скоча в морето доволна, засмяна,
щастлива с лятото ще продължа!


автор: Ели Зарева и Весела Дамянова (Огнена71)
18.07.2011


© Ели Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??