Aug 15, 2024, 12:17 AM  

Лято 

  Poetry » Landscape
53 0 1

Лятото, лятото, лятото 

с бели цветчета по блузките сини.

Ятото, ятото, ятото

смели момчета с момичета фини.

 

Лятото, лятото, лятото

пурпурни макове лумват в сърцето!

Ятото, ятото, ятото 

чайки стремглаво се гмуркат морето.

 

Лятото, лятото, лятото -

топла милувка и шепот от рая.

Ятото, ятото, ятото -

небесна целувка,превзела безкрая.

 

Лятото, лятото, лятото 

трепетна,росна се ражда дъгата,

лятото, лятото...в края

отлитат,отлитат ятата!

                       ....…

Заровили пръсти в косите солени,

очакваме нашето ято...

но не сме,не сме уморени

и сънуваме другото лято...

© Iliana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??