Светлината ме събуди,
зеленината душата ми обзе,
от космоса ме приземи наяве и насън.
Светлина очите съживи
и прогледнаха ръцете ми.
Счупих и смачках камъка на злото.
Просто го строших.
Гората на живота преоткрих.
Успях и се спасих.
© Пепа Радева All rights reserved.