Лъжец
Всичко започва с поглед свенлив,
бузи червени, тъмни очи.
Кой те направи толкоз красив?
Само това ти ми кажи...
Топла прегръдка, меки уста,
поглед горещ, мъжествен дори,
поглед лъжовен е всъщност това!
Сърцето ми вече сломи...
След тебе остава само въздишка,
пуста пътека, поглед смълчан,
блянове, вопли, усмивка мръснишка,
живот обезсмислен, живот проигран...
© Михаела All rights reserved.
Дерзай, Мими!