Oct 1, 2006, 8:40 PM

Лъжем ли се.... 

  Poetry
803 0 7

Лъжем ли се ние двамата сега

или сме просто луди полудели?

Докосваме се, шепнем си слова,

и се молиме да бъдем смели.

Че преследва ни тъга и болка,

наранени били сме неведнъж,

но сме създадени чеда от Бога

Да бъда аз Жена... ти Мъж!

И всеки път когато си до мене,

преливат страсти, огън и вода.

Не се плаши, аз няма да отнема

душата твоя, пълна с красота.

Лъжем ли се ние двамата сега

или се искаме луди полудели?

Нищо, ще се справим и с това,

и по-голяма болка сме видели!

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??