Mar 29, 2008, 12:30 AM

Лъжеш... или не 

  Poetry » Love
622 0 0

Лъжеш... или не!?
Никой, никога не знае...
Дали ще разбера, дали късно ще е за това...
Дали болката в мен ще се влее,
дали нашата любов ще надделее
над съмнението страшно,
над страха от лъжата, страха от самотата...
Този страх като сянка над мен се е извисил,
като маска тъмна за мен се е прикачил...
И преследва ме този страх... да не дойде краят между нас...
Да не лъжеш ти мойте очи, да не разбиеш мойте мечти,
да не разсечеш на две моето сърце...
Кой е този, който ще ме увери, че не лъжеш ти..
Това дори не си ти!
Лъжеш...или не!?
Накрая всичко ще си проличи...
И един ден няма да ме боли,
защото постоянно нараняваш ти...
Без дори да осъзнаваш това...
Дано не е така,
но въпреки всичко предстоящо, винаги ще те обичам, вярвай в това!

© Красимира Петровская All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??