Sep 9, 2007, 1:17 PM

Лъжливата сълза 

  Poetry
503 0 1
Загуби се в мрака на нощта,
а тишината твоите стъпки заличи.
Една сълза отрони и ми подари за сбогом,
но и тя лъжлива е била.
Сега се връщаш отегчен,
и прошка търсиш в очите ми, студен.
Дали ще мога аз да ти простя,
 дали вратата черна ще отворя?

© Амората All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??