Не ме сравнявай с нея никога,
аз Богиня съм, а тя е всяка срещната...
Тялото й не ухае като мойто,
косите не даряват ласки...
Но ти я искаш,
аз какво да сторя...
"Щастливи сме", а всъщност...
носим маски...
В твоите мисли Аз ще я убия,
ако тя не си отиде...
Белезите ти от нея с целувки ще умия,
следите от сълзите си ще скрия...
Но чуй ме...
Пред лъжите ти очи затварям,
всяка болка с болка ти прощавам.
Люби я, щом си я поискал,
но заклевам те... не смей да я обичаш...
Нека да докосва твойто тяло,
нека да те има, ако ще изцяло...
но мен обичай със магия,
тя просто е копнеж,
наситиш ли й се...
Забрави я!!!
не е посветено :)
© Надя Георгиева All rights reserved.