Nov 8, 2020, 8:46 PM

Любима 

  Poetry » Love
157 0 0

Моята любов сега я гледам

обичам я ,  а тя ми бяга .

Сега аз искам да ти кажа,

че времето е само наше.

 

Знам, че мога аз да те докосвам

Знам, че мога аз да те целувам

Знам, че мога аз да те прегърна,

но липсваш ли ми - аз умирам!

 

Съдбата много е жестока,

Съдбата ,в лошата посока.

Ела при мен за постоянно

Обичам те и ти го казвам!

 

Има Мама ,има Тате,

а любовта е само наша

Няма ли те ,няма нищо

животът става празен и тъй нещастен

 

Любов от него страстно искам

живот прекрасен , не описан!

© Мария Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??