Aug 26, 2021, 10:16 PM

Любима 

  Poetry » Love
289 0 0

Искам да ти кажа нещо, но е още толкова далече..
Ти само почакай още съвсем малко.
Ще дойда и ще се обичаме така

както никой и никога не би могъл да си представи.

 

Само потърпи.
Още малко остана.
Съвсем малко, любима моя..

 

Ще се обичаме с огън в душите
Ще се лекуваме взаимно
Ти просто почакай

 

Съвсем малко..
Любима. 
 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva)

 

А. 2021

© Камелия Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??