Jan 12, 2012, 12:09 AM

Любофф 

  Poetry » Parody
783 0 3

За тебе бях игра на сетивата,

за тебе бях поредният трофей,

учудена си, че така обичам

и съм различен, но недей!

Да, малкото, което още мога,

е да стопя в теб буците от лед,

защото ти си Ледена кралица -

кралицата на моето сърце!

Във него място съм намерил,

за теб до всичките жени,

които влюбено ме изиграха,

но за които още ме боли!

Със Любоффта не случих, зная,

че тя е лек, ефирен аромат,

разпръсква се из въздуха и ето,

прелиташ ти на следващия цвят!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??