Вглеждам се във тебе,
нещо търся
в тия твои влюбени очи.
Ти се вглеждаш в мене,
в мене търсиш
нещо тайно може би и ти.
Вглеждаме се, пък дори да знаем,
нищо няма да открием в нас.
Ти ще тръгнеш може би отчаян,
ще си тръгна плачеща и аз.
© Елица All rights reserved.