Aug 2, 2009, 11:17 PM

Любов?! 

  Poetry » White poetry
760 0 3

Все те гоня, винаги се връщаш,

не желая нищо общо с теб да имам

но не питаш, просто се обръщаш

и помиташ всичко... стига... стига!!!

Счупи ми сърцето, а в душата

дупка страшна зее, като от куршуми,

все още дишаща ме хвърляш в тъмнината,

а после с благи, сладички, омайни думи,

напомняш ми с замах коя си...

и аз се връзвам, докато не се опаря

и зъби стискам, за да не крещя от болка,

но вече израних и устни, и усмивка,

върви си... ти си просто толкова

нахално-ненаситна ,

но да останеш не ти стиска

и винаги ми бягаш, аз зова те,

ти вземеш, че се върнеш,

тогава аз не ща те...

И няма край любов, така ще си се гоним

до един влудяващ ме безкрай!!!

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??