Feb 29, 2012, 10:27 AM

Любов? 

  Poetry » Love
640 0 0

Искам да напиша нещо за теб,
което да се римува с любов,
това, което си мисля аз за теб,
е това, което не искам да споделя,
а да ти покажа с любов,
не искам просто да те омая,
а искам да те направя щастлива,
защото твойте лъчезарни очи
ме карат да сънувам за теб,
защото колкото повече те опознавам,

толкова повече потъвам в обаянието ти,
толкова повече те чувствам част от мен,
толкова повече желая теб...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??