Jul 3, 2008, 9:19 AM

Любов 

  Poetry » Love
752 0 14
           Любов

Любов като стихия
и няма нищо вече...
и чашите изпихме
и после станах ничия...

Любов като магия,
но не дори такава,
къде да те открия
и как да те забравя?

Любов като жаргон -
нечута и непята...
и само див нагон
остава във телата...

Любов като от вата -
боли да я докоснеш,
без място и без дата...
боли, но искам още!...

Любов като живот,
събуждах се, заспивах...
за тебе молех благослов
и без да те познавах!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??