May 31, 2007, 7:53 AM

Любов 

  Poetry
690 0 6
Какво си ти любов? -
      докосване,
         искрица,
             ласка
или си шепот нежен във нощта?
Стихия ли, която нощем стряска
или си утринна роса?

Каквото и да си!
- Добре дошла!!!
Сложи на рамото ми мъжки длани,
а после с утринна роса ти изкъпи ме,
за да блесне радостта ми!

Познала щастието с теб,
в мига, във който ме докоснеш,
ще следвам жребия си свет,
като след някакъв магъосник!!!                                     

© Снежана Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??