Sep 3, 2007, 10:38 AM

Любов 

  Poetry
670 0 1
                             Обикнах те, когато те видях
                             и ме заболя, когато беше с друга...
                             За чувствата ти даже не разбрах,
                             но се влюбих тогава до полуда.

                             Женската си гордост не пристъпих,
                             защото знам, че искаш нея.
                             После по природа така постъпих,
                             по начин, който аз умея.
 
                             Но полза имаше ли от това?
                             Сега си даже и без нея.
                             Защо не вярваш в любовта?
                             А аз да вярвам ли в нея?
                           
     

© Боряна Желязкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво!
    Много ми хареса, Бори!
    Поздравления!
Random works
: ??:??