Aug 24, 2007, 2:29 PM

Любов 

  Poetry
529 0 7
 

Всичко е живо, свежо и бодро.

Всичко е нежно, медно и топло.

В очите на всички радост блещука.

Усмивка на всяко лице почука.


Радост, веселие и щедрост.

Милост, мъдрост и нежност.

Всеки щастлив е от мисълта,

че идва при нас любовта.


Надява се всеки за повече доброта.

За щастие, а не за тъга.

Надежда само за светлина,

а не за мрак и студенина.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??