May 14, 2009, 10:58 AM

Любов 

  Poetry » Love
714 0 1

ЛЮБОВ

 

Любов жадувана изплува в мрак,

повикана – копнее да ме осени пак,

дочакана, тя чака огнена магия,

намерена, тя иска жарка да я пия.

 

За ласките ù нежни тя иска да жадувам,

в магия ледена, жареща да я сънувам.

Не иска Тя в мига ù да тъжа,

не иска Тя да бъде пак лъжа.

 

Тя иска да е моето рисувано творение,

преливащо в сиянно-синьото видение.

Изваяна от парещата страст,

завихря ме в звездния си час.

 

И в две очи от синева, небесни

Тя пее тихи, нежни, мили песни.

Тя иска аз да бъда нейната светия,

душа ми взела с любовната магия.

 

Любов и страст положила ми пред олтар,

ориса ме със звуци парещо-горещи,

да нося вечно жадуван, сладък ù товар

в дочакани, повикани, намерените  срещи.

 

© Ванина Константинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Вълнуващо откровение
    за любовта! Харесва ми,
    поздравления!
Random works
: ??:??