Nov 19, 2012, 9:46 PM

Любов 

  Poetry » Love
521 0 0
Любов - хазна, напълнена след кражба.
Съкровище - след влизането с взлом.
Подслон във дом. Пропаднал покрив.
Опора - сринати мечти.

Да се вселиш отново в себе си.
Отвъдното да стане твой трамплин.
През нищото - проправен път.
Kамък - дишащи гърди.
В съборено небе да полетиш.

Да си човек отново - трудно е.
Часовникът да затиктата.
Сглобявайки парчетата от себе си,
ново АЗ да съградиш.

© Антония Спирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??