Jan 4, 2012, 4:10 PM

Любов 

  Poetry
485 0 2

Нещо

като песен

и като усмивка,

неуловимо като сън,

като цвете весело

и силно като ум!

© Меги Кралева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??