Aug 5, 2008, 12:08 PM

Любов 

  Poetry » Love
1069 0 3

Любов

                            На човека, когото обичам

 

Хотелска стая,

тъмнина

и две жадуващи тела,

безумно сляти

в танц красив.

Звезди в небето

кротко светят,

Луната

зорко бди над нас.

Любов красива

ни обгръща

и лято е,

и буйна страст

прелива в бавен танц,

а после пак...

горещо е,

страстта връхлита

и аз, и ти - 

сами в нощта

изгаряме във танц ритмичен.

 

Любов, ти красота изящна!

Мечта за двама или блян...

И щастие си ти голямо

за мен, за теб или за нас.

 

03. 08. 2008 г.

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??