Oct 3, 2008, 9:35 PM

Любов 

  Poetry » Love
1198 0 5
Аз помня онзи прекрасен ден,
в който ти погледна ме мило,
ръце подаде трепетно към мен
и почувствах се истински щастлива.

Обгърнаха ме чувства непознати,
изгарях в огън нов
и полетях натам, където
няма граница магията - Любов.

Внезапната среща между нас,
за миг всичко промени
и светът по-красив е от този час,
когато ти с поглед нежен ме заплени.

И поглед назад като обърна,
аз виждам пътя, извървян с теб,
пълен с нежност и любов, такъв
да бъде до сетния ни ден.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??