Jun 15, 2012, 9:35 AM

Любов ми дай 

  Poetry » Love
752 0 2

Останах без душа и глас,

останах без сълзи и вопли

и само нощният ни валс

остана нежно да ме топли.

 

Останах без очи по теб,

останах без сърце и воля,

ела насън за миг дори,

ела, с усмивка пак те моля!

 

Останах без мечти, без дъх,

Луната стана ми приятел

и вечер, с вятъра поел,

при теб се връщах с тишината.

 

Коя си ти? Отгде дойде,

дали си приказка неземна?

Стопли ме с палещи ръце,

при теб във скута да полегна.

 

Кажи ми, че съм слънчев ден,

кажи ми, че съм нощ най- звездна,

дари ме с погледа блажен,

любов ми дай - бездънна бездна!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??