Любов, гореща като огън,
Любов, изпълнена с мечти.
Тела - създадени едно за друго,
Души - осъдени да са сами!
Девойка, влюбена до лудост
в мъжа на своите мечти,
Желае тя да бъде с него,
Животът си с него тя да сподели.
Да изживее своята любов красива-
пламтяща, страстна и ужасно дива.
Но той, уви, е влюбен в друга,
съдбата си с нея споделил е.
А тя - девойката красива,
Сама остава - отдадена на своята любов неизживяна!
© Paola Rey All rights reserved.
За съжаление има доста такива случаи, в които от някъде се появява онази ''другата'' и руши всичко....