Mar 27, 2012, 6:01 AM

Любов силна 

  Poetry » Love
769 0 1

Любов силна

 

Любовта се събуди в мен за нов живот,

след което настана истински възторг.

Това чувство го вече бях забравил,

кой ми го бе тъй направил.

 

Видях го това аз тъй силно,

в един човек тъй обширно.

Дали го заслужава той аз не знам,

но бях готов за него всичко да си дам.

 

Бях готов за него да скоча с парашут

и да поема по всякакъв нелек маршрут.

Бях готов всичко, каквото ми каже, аз да сторя

и за него лично, ожесточено да се боря.

 

Тъй силно умея аз да обичам,

тъй бавно в душите надничам.

В сърцето ми сега цари топлина,

съзнанието вижда таз красота.

 

Но оказа се любов една сляпа

и целия ме силно захапа.

Нямаше начин да я аз изгоня,

та тя бе облечена в железна броня.

 

Може би за него не си заслужава,

но любовта си силно тъй продължава.

На сърцето да се заповядва не може,

дори да го силно торнадо размаже.

© Никола Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за мнението.Приемам го като много ценен съвет.Съвсем отскоро се опитвам да създавам,тепърва прохождам в поезията.Вярвам в себе си,ще полагам старание и съм сигурен,че постепенно стиховете ми ще станат добри.
Random works
: ??:??