Колко го чаках!
Най-после дойде,
обсипан със сини
звездички.
Спря се на гарата,
а хора - море!
Как му се радваха
всички!
Малко лавиране,
рамо едно,
метнах се
с няколко скока!
Кондукторът каза,
"А ти, накъде?!
Влакът е в друга
посока!"
© Георги Стоянов All rights reserved.