May 9, 2006, 2:58 PM

Любовен пожар 

  Poetry
942 1 13

Вече свърши се лудото търсене...
Намерих те...и съм щастлива,
че във очите твои аз потърсих се
и повярвах, че съм се открила.


Навярно беше неразумно,
но в миг телата се преплетоха
и във вихъра на страсти бурни
сърцата ни в любов се врекоха.


Намериха се две души изгубени -
в пожар любовен изгоряха
и разперили криле на влюбени
към рая с трепет полетяха.

© Валерия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??