Jan 18, 2022, 2:28 PM

Любовен шепот 

  Poetry
284 0 4

Навярно ме очакваш ти сама

и вярно е, че виждам те красива.

Обичам те. Планета си. Земя.

В очите ми дихание разливаш.
 

Навярно ще намеря любовта

в целувка на любимото момиче

и вярно е, че имам смелостта

да бъда романтик и да обичам.
 

Навярно те вълнувам през нощта,

когато към сърцето се катеря.

Усещаш ли онази топлина?

Отричаш ме? Добре.

Ще те спечеля.
 

Навярно ме очакваш. По душа.

Пътека съм. За теб не криволича.

Когато ни превземе вечерта,

ще шепна и на мрака, че обичам.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??