May 26, 2010, 10:00 AM

Любовна нощ 

  Poetry » Love
509 0 0

Нощта е там, където днес ни няма.

Нощта е там, където някога били сме двама...

Нощта е в мислите – един за друг.

Нощта е там... понякога и тук.

 

Любовта е нощ, усещане, копнеж...

Любовта е целият световъртеж.

Често е тъга, игра без правила...

Любовта е тишина... за двама.

25.05.2010

© Нева Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??