Apr 29, 2007, 11:07 AM

Любовна песен 

  Poetry
969 0 9

Любовна песен

 

 

- Любовта всичко променя.

Аз знам, че ще страдам,

че ще ме боли от мъка,

че идват раздели,

че всичко все някога свършва.

Та тогава, кажи ми,

откъде тази песен,

откъде се е взела,

и с радост обагря

живота ми ясен,

като знам й аз края:

поредна тъжовна раздяла!

- Тази песен, любима,

я носи любовта,

но знай, че радостта надделява -

ти вярвай!

Любовта ще гори,

дори след раздяла една,

само че в други сърца

и със други речи.

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??