May 8, 2011, 12:03 PM

Любовна Религия 

  Poetry » Love
856 0 0

     Любовна Религия  

 

Открий ме и ме повеждай

Намери  пътеки от целувки

Необятен свят на радостта

 

Ръцете ти са топли

Водиш ме към тишина и вяра

Пристан за моята душа

 

Искам с теб да съм до края

Нежността ти чувствам

Прегръщам те и в рая

 

Пътят дълъг е... води ме

Но бурите не чувам...

Тръгнал с теб към вечността

 

По-дълго ще живеем... от греха

Любовта ти Божествен мост е

Очите стълба към... спокойствие

 

Създаваш с тялото си... чисти мисли

Сътворяваш храм и топлина

Религия на любовта от безгрешие и красота

 

                    Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??