Mar 7, 2012, 1:45 PM

Любовна стрела 

  Poetry » Love
580 0 1

Спомени красиви, а после
сте тъй жестоки, но любими.
Ранено, кърваво сърце
със спомена за една жена.
Но знаещо, че за миг е превзето
от жена с любовна стрела.

© Георги Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??