Nov 29, 2006, 10:44 AM

Любовни сезони 

  Poetry
614 0 1

Обожавам те през всички сезони!

През пролетта си като нежното кокиче
и искам да те пазя от беди!

Във лятото си като топлите лъчи,
с усмивки ти докрай ме заплени!

Когато есен зашуми
и падат есенно листата,
с прегръдка нежна идваш ти
и бързо стопляш ми душата!

А в зима, тоз суров сезон,
тогава най те обожавам,
защото знам, със теб ще отлетя
дори и в своя танц последен!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, човек и през своята зима се надява, мечтае за топлинка?
Random works
: ??:??