Dec 30, 2018, 8:32 PM

Любовни трепети 

  Poetry » Love
493 1 0

Ти с друга си, нима забрави ме,

нима нищо няма по между ни,

ти без капка свян остави ме,

и в мен напират грозни думи!

 

Да те наругая, да крещя,

но аз съм нежна, като нежно цвете,

и немога да те разбера,

нима избрал си ни и двете!

 

Любовта е болка, страсти и неволи,

да обичаш не едно лице,

в любовта никой за любов не моли,

в любовта обичаш от сърце!

 

Върви при нея, аз те пускам,

искам да заспя и да поплача,

усещам бавно се отпускам,

като ранена птица аз се влача! 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??