Mar 16, 2009, 9:26 AM

Любовно настроение 

  Poetry » Love
872 0 11

При мисълта, че съм до теб, Любов,
внезапно ме поема весел ритъм;
от езика ми се леят думи
и оживяват в мен беззвучни струни.

При мисълта, че съм до теб, Любов,
в кръвта ми се разгаря бесен огън;
от тялото ми бликат светлини
и със дъха си грея Слънцето...

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??