Jul 29, 2018, 12:21 AM

Любовно послание 

  Poetry » Love
446 1 2

Ако нямах сърце - нямаше да те обичам,

ако нямах душа - нямаше да се заричам,

че скъпа, моя, само теб обичам,

но виж, сега, на нищо не приличам.

 

Ако нямах ръце - нямаше да те прегръщам,

ако нямах нозе - нямаше при тебе да се връщам,

ако нямах очи - нямаше да те погледна,

и където си ти при тебе да седна.

 

Ако нямаше любов - нямаше да те жадувам,

ако нямаше те теб - нямаше да те сънувам,

ако нямаше, ако нямаше живот,

нямаше да съществувам.

 

Ти си изгревът прекрасен на земята,

ти си диамант във меча на герой,

ти си цвете най-красиво на полята,

и аз завинаги ще бъда твой.

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!
  • Страхотно стихотворение! Хареса ми, като обещание, като завет към някого е.
Random works
: ??:??