May 13, 2011, 11:54 PM

Любовта 

  Poetry » Love
640 0 3

Някои са от лед,

други от коприна,

но всички са еднакви,

търсейки своята любима.

 

Тя те гледа с изумрудени очи,

стопява те с ангелска усмивка,

а след време ти ставаш изведнъж безинтересен

и отминаваш като стара песен.

 

След време всичко се променя,

променяш се дори и ти,

но в сърцето пак остава

любовен пламък да гори.

 

От любовта си вече вкусил

и от нея сладко те боли,

но искаш пак да си я върнеш,

макар и пак да те боли.

 

Всяка любов е чиста,

и поради стари грешки не я проклинай ти.

Очите си смело за нея отвори,

тя чака мълчаливо, но никога не спи.

 

© Емил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??