Dec 7, 2007, 7:48 AM

Любовта 

  Poetry » Love
992 0 5

Тя, с тихи стъпки ще влезе в съня ти,

с нежни пръсти ще погали косите.

С канеща усмивка напред ще те води.

Тя, с нежен поглед пожар ще запали,

ще те покани на танц в полунощ,

без да усетиш, ще изтрие всичко,

което си живял преди нея.

Тя ще те накара да се пристрастиш,

ще молиш за още и още,

ще й обещаваш сърцето си.

И преди да се опомниш,

тя ще си е тръгнала,

заедно с твойто сърце.

Ще стоиш сам, в тишината на мислите си,

ще се оглеждаш за спомените си,

но единственият спомен ще е тя. 

Ще усещаш пожара в сърцето си,

ще се молиш на очите си

да спрат безумния плач.

Ще потъваш във дупката,

която тя ти остави вместо сърце.

Ще бъдеш по-сам от всякога,

ще спреш да живееш,

защото на нея ти обещал си живота си.

 

© Илияна Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??