Jan 25, 2008, 6:52 AM

Любовта... 

  Poetry » Love
1006 0 10
Любовта не се търси,
тя дори не се губи...
Любовта се случва -
Ей така...
Нечакана - притихва във душата...
Или с буен огън
изгаря самотата...
Любовта окриля,
кара те да полетиш...
Любовта - така примамлива -
кара те понякога да съгрешиш...
И щом се случи, ти си
по-красив...
по-жив...
по-желан и
по-щастлив...
Ти си лястовица бяла...
Ти си онзи светъл слънчев лъч...
Ти си на дъгата цветовете...
или пък безгрижна детска глъч...

© Жара Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??