Nov 17, 2014, 5:58 PM  

Любовта е светъл мрак 

  Poetry
761 0 0

Много пъти съм се влюбвала,

 но тази огнена любов не ще е моят път!

Мисълта за нея е утихнала...

       хиляди пъти е била убивана...

                          но сега е за последен път!

 

Много късно ти ме забеляза,

  но спомените горят като писани писма,

хвърлени жестоко във пещта...

             А годините умират заедно с деня,

                  черпещи от моята енергия...

                        бавно чезнейки... в нощта!

...

 

Много пъти съм се влюбвала,

            но не искам да се влюбвам пак!

Любовта никога не е била,

                            предпочитам светъл мрак...

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??