Jun 21, 2022, 1:41 PM

Любовта към ближния 

  Poetry » Other
269 0 2

Ближния като теб обичай,

родителите свои почитай,

живей не само за храната,

прояви и ти човещината!

 

Хората станаха егоисти, алчни,

всеки ден виждаме дела кални,

така разбират хората свободата,

къде останаха любовта и добрината!

 

За богатство хората ламтят,

греховете не могат да простят,

забравят за онази велика Сила,

която им е опора и закрила!

 

Така ли все ще я караме,

докога греха ще повтаряме,

кога светлината ще се върне

и доброто пак ще ни обгърне!?

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??