Понякога можеш да се провалиш.
Да загубиш сърцето си по пътя.
Но как да забравиш незабравимото?
То просто ще се загнезди в теб.
Тогава ще се развикаш силно,
а душата ти ще изтече в сълзи.
И ще шепнеш и ще зовеш с болка,
щастието от предишния си живот.
И ще потърсиш захвърлените грешки.
Ще потърсиш това, което не е казано.
И ще почувстваш студ и паника,
а земята ще се разтърси под краката ти.
Парчетата от себе си ще събереш.
Спомените като филм ще те въртят.
Надежда и мечта ще откриеш в себе си!
Ще откриеш изцеление и прошка.
Ще откриеш кое е значимо и кое е истина.
Любовта изкуство е и упражнение.
Всички грешки ще простиш и ще продължиш...
Защото любовта пазител е на прошката.
В сянката, която осветява слънцето
със сърцето си ще видиш великолепието,
в което краят е ново начало и живот.
Защото любовта пазител е на прошката...
© Лили Вълчева All rights reserved.